שימו לב: המתכון דורש הכנה מוקדמת
גבינת קשיו
רכיבים:
2 כוסות קשיו (200 גר')
מיץ מחצי לימון
1 כף שמרי בירה
1 כפית מלח
1 כוס מים קרים
אופן ההכנה:
משרים את הקשיו במים קרים כ 24 שעות.
לאחר 24 שעות מסננים את המים ומעברים למטחנה.
טוחנים את הקשיו ביחד עם כל המרכיבים.
מעבירים לקופסה ומכניסים למקרר ל 48 שעות.
הערות:
ניתן להחליף את הקשיו בשקדים מולבנים, או להחליף רק כוס אחת לטעם משולב.
להכנת גבינה קשה (כמו גבינה צהובה) יש להשאיר את הגבינה בקירור כשבועיים.
לגבינה מתוקה, ניתן להחליף את המלח בסוכר ולהוסיף מעט צימוקים/חמוציות
ניתן להשתמש יום אחרי כממרח קשיו.
12/06/2019
יש להציג את הקופון לבית העסק
נשמח לשמוע מכם!
אתם מוזמנים להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם
נשמח לשמוע מכם!
אתם מוזמנים
להשאיר לנו הודעה
ונחזור אליכם בהקדם
שימו את העסק שלכם על מפת ההתישבות.
אל תישארו מעבר לקו הירוק!
אתם מוזמנים להשאיר לנו את הפרטים שלכם
וניצור אתכם קשר בהקדם
פרסום מודעות חינם
מה שעליך לעשות זה לבחור קטגוריה: נדל"ן, דרושים, רכב ,יד שנייה
להגיש את הטופס המבוקש, ולחייך
אנחנו נדאג לך
פרסום מודעות חינם מה שעליך לעשות זה לבחור קטגוריה: נדל"ן, דרושים, רכב,יד שנייה. להגיש את הטופס המבוקש, ולחייך!
אנחנו נדאג לך